Home Zakelijk • Archiefvernietiging, Waar Moet U Op Letten?

Archiefvernietiging, Waar Moet U Op Letten?

 - 

Archiefvernietiging, Waar Moet U Op LettenMisschien heeft u er nog niet eerder bij stil gestaan maar weet u wat er kan gebeuren als uw vertrouwelijke informatie zomaar op straat komt te liggen doordat u uw archief gewoon met de vuilnis weggooit? De gevolgen zijn waarschijnlijk niet te overzien, allerlei informatie die op straat komt te liggen die eigenlijk vertrouwelijk hoort te zijn. Speciaal om dit soort problemen te voorkomen is de archiefvernietiging uitgevoerd door archiefvernietiging.org echt iets waar u eens aan zou moeten denken als u de archieven op gaat schonen. archiefvernietiging.org kan u een gesloten container verhuren waar u alle informatie in op kunt slaan. Denk hierbij aan een rol- of afzetcontainer voor archiefvernietiging.

Oud Papier Vertrouwelijk Vernietigen

Het vertrouwelijke oud papier uit het archief zamelt archiefvernietiging.org in en dat vervoeren zij naar een beveiligde vernietigingslocatie van Destra Data, waar zij de grove vervuiling zoals karton, kranten, ordners en meer verwijderen. Het papier dat overblijft vernietigt archiefvernietiging.org volgens de meest strenge vertrouwelijkheidsnormen op DIN4-formaat, waardoor er niets van terug te vinden zal zijn.

Het overgebleven geshreddered papiermateriaal dient als grondstof voor energie en hoogwaardige papierproducten, zoals nieuw kantoorpapier. Ook uw vertrouwelijke papieren vernietigen? Bekijk de mogelijkheden om papier te vernietigen.

Hoe kunt u vertrouwelijk papier vernietigen zonder zorgen te maken?

U kunt zelf uw papier vernietigen met behulp van een papiervernietiger. Of u kunt ervoor kiezen om uw vertrouwelijk papier gecertificeerd te laten vernietigen door een professionele datavernietiger. Maar welke oplossing is voor u het beste?

Papiervernietiging met een papiervernietiger.

Een papiervernietiger is de office oplossing voor het vernietigen van kleine hoeveelheden hoog geclassificeerd papier. Een papiervernietiger versnippert papier zodat de informatie op het papier verloren gaat voor onbevoegden. Toch is de vertrouwelijke vernietiging beperkt omdat met behulp van computerprogramma’s aantoonbaar informatie weer leesbaar gemaakt kan worden zoals wordt vermeld op de site van Wikipedia.

Author:blog beheerder