Home Interieur • Fotocollage Van Uw Kinderen Op Hout? Goedkoper Dan U Denkt!

Fotocollage Van Uw Kinderen Op Hout? Goedkoper Dan U Denkt!

 - 

Kan je niet kiezen welke foto nou leuk genoeg is om op hout te laten drukken? Geen probleem je kan namelijk een fotocollage op hout laten drukken. Je kan zo verschillende mooie foto’s op hout plaatsen. Bijvoorbeeld een gezellige photoshoot met de kinderen. Of een mooie collectie van je eigen huwelijk! Op hout komt jouw fotocollage nog mooier uit en krijgen je foto’s een robuust effect mee. Je kan het houten paneel vervolgens ophangen in je eigen woning. Vaak krijg je met een fotocollage op hout wel een groot houtblok. Bij de collage leveren we dan ook een eigen ophangsysteem. Je kan zo veilig je fotocollage op hout ophangen in je woonkamer.

foto_op_hout

Maak eenvoudig een fotocollage op hout.

Via ons bestelsysteem is het mogelijk om aan te geven dat je graag een fotocollage op hout wilt maken. Onze vormgevers kunnen je eventueel helpen om de collage vorm te geven. Uiteraard sturen we eerst even een voorbeeld voordat we de foto op hout gaan printen. Je kan een fotocollage op hout een aantal keren kosteloos wijzigen. Je hebt zo zeker weten een mooie collage om op te hangen aan de muur. Uiteraard zit er wel een extra levertijd aan verbonden omdat onze ontwerpers eerst nog aan de slag moeten met jouw foto’s.

Fotocollage op hout met verschillende houtsoorten.

Je kan een fotocollage op hout laten afdrukken op verschillende houtsoorten. Het maakt niet uit wat je precies kiest het gaat er vooral om wat je zelf mooi vind. We kunnen ons voorstellen dat je verschillende latten helemaal niet mooi vind staan bij zo’n fotocollage op hout. Een mooie oplossing is een afdruk op multiplex waarbij je gewoon één plaat hebt waarop de foto gedrukt wordt. Je hebt nog steeds het unieke houteffect alleen dit keer zonder de verschillende latten. Als je dit liever wel wilt dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld steigerhout of vurenhout.

Fotocollage op hout cadeau geven.

foto op hout

Lijkt het jouw leuk om bijvoorbeeld een fotocollage van de kleinkinderen cadeau te geven aan opa en oma? Dit is geen enkel probleem want je kan bij ons ook een fotocollage op hout cadeau geven. Hou wel even rekening met de levertijd en informeer eventueel bij onze vormgevers of de datum die je in je hoofd hebt nog mogelijk is. Uiteraard gaan wij vervolgens zo snel mogelijk aan de slag om een ontwerp te maken voor je eigen fotocollage op hout.

Author:blog beheerder