Home Modewinkels • Het belang van een tas voor vrouwen

Het belang van een tas voor vrouwen

 - 

Tassen zijn een zeer geliefd onderdeel van de outfit van vrouwen. Over het algemeen hebben de meeste vrouwen wel meer dan één tas in hun accessoires collectie. Een tas voor het uitgaan, een tas voor naar het werk en een mooie tas voor bij het shoppen, tassen zijn voor vrouwen van essentieel belang in het dagelijks leven. Ze bewaren alle spullen die ze dagelijks gebruiken in hun tas. Wat je vaak in een damestas kan vinden is bijvoorbeeld make-up, mobiele telefoon, sleutels en een portemonnee. Het kwam goed uit dat de ‘big bag’, de wat grotere dames handtassen, de laatste jaren in de mode was zodat al deze spullen in de tas pasten.

De trends op het gebied van damestassen

De laatste jaren zijn er veel nieuwe trends op het gebied van damestassen. De clutch, een klein handtasje zonder hangsels is een tas die veel wordt gedragen de laatste jaren. Deze tas wordt meestal tijdens het uitgaan mee genomen en is vaak gemaakt van leer. Ze hebben een strakke uitstraling die mooi passen bij een korte jurk. In 2015 zijn er ook clutches gekomen die groter zijn dan we gewend zijn. Bekende modehuizen als Chanel en Fendi komen telkens weer met nieuwe trends die worden opgepakt door bekende Amerikaanse bloggers en influencers, hierdoor worden de tassen bekend bij het grote publiek.

Tassen gedragen door celebrities

Er komen jaarlijks veel nieuwe soorten tassen in de mode, dit gebeurt voornamelijk doordat bekende internationale sterren te zien zijn met deze tassen. In het dagelijks leven maar ook in tv series en films worden er tassen gepromoot door bekende mensen. Ook op Instagram wordt er veel reclame gemaakt voor tassen. Mensen met veel volgers op Instagram krijgen gratis tassen toegestuurd en ze moeten dan een foto maken met de tas en die plaatsen op Instagram. Hierdoor zal de tas enorm veel ‘views’ krijgen waardoor ze meer verkocht zullen worden.

Author:blog beheerder