Home Smartphone • Huawei smartphone Kopen!

Huawei smartphone Kopen!

 - 

Huawei is een opkomend merk van smartphones. Het merk wordt steeds populairder en dit komt vooral door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Huawei is innovatief, maakt moderne smartphones met stijl. Bestel nu uw Huawei smartphone. huawei-ascend-p8-lite-16gb

De Huawei Ascend Mate is een van de grootste smartphones van dit moment. Het toestel heeft een 6.1 inch scherm en is zeer scherp geprijsd.

Verder is het apparaat goed voorzien. Het 6 inch-scherm heeft een 1080p-resolutie en onderhuids is een Kirin 920-chip te vinden met een octacore-processor en een energiezuinige octacore-processor voor het uitvoeren van taken die minder rekenkracht vergen. Verder is er 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte en een tweetal camera’s met 13 en 5 megapixels aan boord.

De Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 beschikt over een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Deze bevindt zich iets onder de camera en kan gebruikt worden om het toestel te ontgrendelen en bepaalde delen van de interface (mappen en/of foto’s) te beveiligen. Hij is beschikbaar in de kleuren goud, zilver en antraciet.

Specificaties:

  • Gigantisch 6 inch-scherm met 1080p-resolutie
  • Vlotte octacore-processor en 2 of 3GB aan werkgeheugen
  • Handige vingerafdrukscanner aan de achterkant
  • Uitstekende accuduurOok is de Huawei Ascend P6 ‘s werelds dunste smartphone met een quad core processor. Ook is er hiervan een mini smartphone.

Wilt u dus nu een Huawei smartphone aanschaffen kan dat tegen de laagste prijs, zonder abonnement en simlock vrij. Ook met garantie en een retour mogelijkheid.

Author:blog beheerder