Home Zakelijk • Jaarrekening Word XBRL

Jaarrekening Word XBRL

 - 

Word is een veel gebruikte software voor het opstellen van jaarrekeningen. Je kunt met word handige templates gebruiken en dingen knippen of plakken. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste bedrijven het gebruiken voor het opstellen van jaarrekeningen.

jaarrekening-word-xbrlSteeds meer consumenten ontvangen hun jaarrekening online. Deze bestanden zijn ook vaak met Word gemaakt. Als consument hebben we niet veel te zeggen over hoe de jaarrekening online aangeleverd word. We moeten het maar accepteren of naar een ander bedrijf gaan voor hun diensten.

Grote bedrijven en instellingen alhoewel hebben hier wel iets over te zeggen. Ze geven vaak aan in welke formaat ze de jaarrekening willen ontvangen. Het bedrijf dat de diensten levert moet wel akkoord gaan of ze raken veel geld kwijt als zo een grote klant weggaat. De meeste bedrijven en instellingen ontvangen hun jaarrekening graag in XBRL.

Het probleem dat veel bedrijven hebben dat de diensten leveren is dat ze geen XBRL hebben geïntegreerd in hun systeem. Wat deze bedrijven dan vaak doen is jaarrekening Word XBRL.

Jaarrekening Word XBRL is het omzetten van Word documenten naar XBRL. Dit laten bedrijven vaak doen door een externe bedrijf of ze kopen conversie software. Je kunt meer hierover lezen door hieronder op de links te klikken.

Author:blog beheerder