Home Huis en Tuin • Moet je kiezen voor een wasdroger reparatie?

Moet je kiezen voor een wasdroger reparatie?

 - 

Plotseling begeeft je wasdroger het. Dat is erg vervelend. Je kunt je natte was nu niet meer snel drogen. Moet je kiezen voor wasdroger reparatie? Je reparatiemonteurbent geneigd om dat te doen. Immers, het zo lang mogelijk met je witgoed doen en een defect apparaat laten repareren is vaak voordeliger dan het kopen van een nieuw apparaat. Bovendien is het laten repareren van een defect apparaat doorgaans beter voor het milieu. Dit geldt echter niet voor koelkasten, vriezers en wasdrogers. Uiteraard wil je graag weten waarom dat zo is.

 

Waarom een wasdroger reparatie niet altijd aan te raden is

Het laten repareren van een oude wasdroger is niet altijd beter voor het milieu. Waarom niet? Omdat nieuwe wasdrogers veel zuiniger zijn geworden. Het is daarom beter om je oude, niet zuinige wasdroger te vervangen door een nieuwe wasdroger. Heb je een oude wasdroger? Kies dan voor vervanging  door een nieuwe wasdroger in plaats van wasdroger reparatie.

 

Let op het energielabel

Stel je hebt een 6 jaar oude wasdroger met het energielabel A+. Dan is het beter om niet te kiezen voor wasdroger reparatie. Er zijn tegenwoordig wasdrogers te koop met het label A+++. Deze wasdrogers zijn veel zuiniger. Het vervangen van je 6 jaar oude afvoer- of condensdroger door een superzuinige A+++ wasdroger levert een behoorlijk financieel voordeel op. Kies dus bij een 6 jaar oude wasdroger voor vervanging in plaats van voor wasdroger reparatie.

 

Bepalen of wasdroger reparatie het overwegen waard is

Je wasdroger is defect. De garantietermijn van drie jaar is net verlopen. Je overweegt om je wasdroger te laten repareren. Is dat verstandig? Het antwoord op die vraag vindt je op de website van de Witgoed Brigade. Ga naar de website https://witgoedbrigade.nl. Waarom? Omdat je op deze website gebruik kunt maken van de handige reparatiecheck. Hoe? Door op die website te klikken op Naar Reparatiecheck en vervolgens de gevraagde gegevens in te vullen. Na het klikken op Reparatiecheck aanmelden krijg je direct advies over het vervangen of repareren van je wasdroger. Krijg je het advies dat wasdroger reparatie het overwegen waard is. Natuurlijk laat je die reparatie dan uitvoeren door een  bij de Witgoed Brigade aangesloten ervaren en gecertificeerde.

 

Een vakkundige wasdroger reparatie

Je hebt besloten om te kiezen voor een wasdroger reparatie. Een bij de Witgoed Brigade aangesloten monteur beseft dat de zich opstapelende natte was erg vervelend is. Hij helpt je zo snel mogelijk. Het merk van je wasdroger is niet van belang. Een ervaren bij de Witgoed Brigade aangesloten monteur kan namelijk wasdrogers van alle merken repareren. Bij een wasdroger reparatie werkt hij uitsluitend volgens gecertificeerde normen. Bij deze reparatie gebruikt hij natuurlijk uitsluitend originele onderdelen. Deze onderdelen worden door hem gegarandeerd goed gemonteerd. Je bent bij deze reparatie verzekerd van fabrieksgarantie. Natuurlijk kies jij ook voor een vakkundige wasdroger reparatie. Daarom bezoek je de website https://witgoedbrigade.nl. Een monteur van de Witgoed Brigade zorgt voor een snelle en vakkundige wasdroger reparatie.

Author:Otto