Home Woningen & Huizen • Wandtegels restpartijen

Wandtegels restpartijen

 - 

Wie een beetje creatief is, kan flink profiteren van restpartijen van wandtegels. Van een paar verschillende kleuren wandtegels die goed naast elkaar passen kunt u namelijk een mooie wand maken die om en om in kleur verschilt, of wellicht vindt u het leuker om een ander patroon te maken? Op het internet vindt u vast wel wat ideeën als u het daaraan ontbreekt van anderen die u aanspreken.

wandtegels restpartijenKoop in ieder geval geen wandtegels restpartijen op, die qua kleur heel dicht bij elkaar liggen om ze in één en dezelfde ruimte toe te passen, dit valt al gauw op en gaat u vast irriteren als u daar nog lange tijd tegenaan moet kijken. Beter is om echt verschillende kleuren te nemen. Is het voor twee verschillende ruimtes, dan kunt u wel dicht bij elkaar liggende kleuren nemen, dan denkt een ander dat het dezelfde kleur is, alleen uzelf weet dan beter.

Waar vindt u dergelijke wandtegels restpartijen? Naast de bouwmarkt bij u in de buurt kunt u ook eens uw licht opsteken op het internet, waar ook veel restpartijen aangeboden worden van online tegelwinkels en door particulieren die nog wat over hebben die dit weer aanbieden op Marktplaats. Vindt u daar niet wat u zoekt, dan kunt u nog een tegeltoko, een tegeldiscounter, of een fabriekshal die tegels verkoopt bezoeken. Daar zijn de wandtegels restpartijen vaak wat groter, dus als u een grotere hoeveelheid nodig heeft, heeft u daar meer kans om te vinden wat u nodig hebt.

Author:blog beheerder