Home ICT • Wat is Cloud Printing?

Wat is Cloud Printing?

 - 

De technologie gaat met stappen vooruit daarom mogen ondernemers niet stilzitten. Ze moeten goed opletten en met de tijd meegaan want voor je het weet loopt een concurrent voor. Het grote Japanse bedrijf Kyocera houd zich onder andere bezig met printers en probeert altijd verbeteringen te zoeken. Veel organisaties laten hun papieren documenten inscannen waardoor ze online verspreid kunnen worden en opgeslagen kunnen worden in de Cloud. Kyocera heeft hiervoor al speciale bedrijfsapplicaties waarmee het document snel en eenvoudig kan worden verspreid. Maar dan komt het volgende punt: U wilt het document uitprinten maar u heeft geen verbinding met een printapparaat… Hiervoor heeft Kyocera over nagedacht en er is nu Cloud Printing. Steeds meer bedrijven in Nederland maken gebruik van cloudoplossingen. Het grootste voordeel van werken in de cloud is dat men altijd en overal gebruik kan maken van bestanden en de juiste software. De verwachting is dat er in 2016 nog meer bedrijven gaan werken vanuit de cloud!

Google Cloudprinter

Het bedrijf google zit ook niet stil en heeft een nieuw product in de wereld gebracht namelijk de Google Cloudprinter. Met dit apparaat kunt u alles uitprinten en het maakt niet uit of u het via uw mobiel computers, tablet en andere apparaten wilt doen. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en dus snel te gebruiken. Via een veilige HTTPS-internetverbinding kunnen de documenten nooit in de verkeerde handen terechtkomen.

Alles over en voor het Printen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of tablet. Daarom heeft Kyocera een app ontwikkeld genaamd Kyocera Mobile Print waarmee mensen draadloos documenten veilig kunnen printen en scannen. Met deze app kunt u ook instellingen selecteren zoals: bestandformaat, kleur en resolutie. Wilt u ook kunnen Cloud Printen bij uw bedrijf of wilt u gewoon thuis kunnen Cloud Printen. Ga dan naar www.felloo.nl/printing en laat u uitgebreid informeren over het printen van de toekomst!

In ICT

Author:blog beheerder